Partner sites: Eigen blog? Bloggen.be    |    Radio luisteren via internet? RadioPlezier.com    |    Nieuws zonder censuur? NewsBird.com

 

Lorem Ipsum

De grote quiz CryptoQuiz Gezegden omschrijving Gezegden spreekwoord Rekenquiz Lettergrepen quiz Woordpuzzel quiz Geschudde quiz Sudoku Woordzoeker Scorebord grote quiz Nieuwsbrief QuizPlezier op uw site of blog

CITAAT
Dichters zijn honden die knoken in de grond verstoppen. Zij begraven dingen die anderen moeten ontgraven.
Paul Snoek

SYNONIEM
Krakeel is synoniem van Heisa

De lettergrepen quiz op je eigen website of blog

De lettergrepen quiz op je eigen blog of website plaatsen. Het enige dat je hiervoor moet doen is de volgende HTML code kopiëren, en letterlijk plakken in de broncode van je website. Je plakt deze code op de plaats die je zelf wenst waar de quiz komt.

Geïntegreerde link

Al je bezoekers kunnen dan op een link klikken waarna de quiz opent in een nieuw scherm.

Een voorbeeld hoe het eruit zal zien:

Start de lettergrepen quiz!
In samenwerking met QuizPlezier.com.

Geïntegreerd iframe

Via deze manier staat de lettergrepen quiz in je pagina, zonder dat je bezoekers nog hoeven te klikken.

Een voorbeeld:


In samenwerking met QuizPlezier.com.

Volledige integratie

Voor grotere websites is het mogelijk om een volledige integratie te doen in de look & feel van hun website. U kan hierbij de CSS volledig aanpassen, titel aanpassen en tevens een aantal instellingen aanpassen. Het is bovendien ook mogelijk om specifieke aanpassingen aan te vragen. We staan ook open voor nieuwe voorstellen.
Een voorbeeld van een partnerintegratie kan u hier bekijken. Om ons te contacteren, zie deze pagina.

Eventuele advertenties blijven wel staan bij een integratie. Deze moeten ervoor zorgen dat de onkosten van de QuizPlezier redactie gedekt blijft. Eventueel kan er overeen gekomen worden om advertenties weg te halen in ruil voor een bepaald bedrag of andere voordelen.